Bestellingen uit Nederland zijn welkom!

Alle websites van Crucial zijn in het Engels; u bent echter automatisch verwezen naar de website van Crucial waarvan u de snelste service kunt verwachten voor uw locatie. Wellicht moet u items die u tot nog toe aan uw winkelwagentje hebt toegevoegd, opnieuw toevoegen.

Wij zijn blij dat u vandaag bij ons winkelt!

 

Crucial Memory Advisor™ tool


Step 1 — RAM Memory Configurator

A quick, 3-step process to find guaranteed-compatible memory for computers and motherboards.

Crucial System Scanner tool

Scan your computer to find out what is already inside your system and get recommended upgrades.

 

Welkom bij de internationale klantenkring van Crucial.

Wij bieden meer dan 110.000 upgrades voor meer dan 20.000 desktops, notebooks, servers, printers, routers en andere elektronische apparaten. Dankzij onze superieure producten, service van wereldklasse en deskundige ondersteuning staan wij klaar om uw computergebruik gemakkelijker en productiever te maken. Wij zijn een divisie van Micron, een van de grootste fabrikanten ter wereld van dynamic random access memory (DRAM) en de enige die in de VS gebaseerd is. Wij verkopen sinds 1996 upgrades van hoge kwaliteit tegen fabrieksprijzen.

Verzending en prijzen voor Nederland

Bestellingen uit Nederland worden verzonden via FDX en UPS

U kunt uw bestelling over 3-5 dagen verwachten.
Onze afdelingen klantenservice en technische ondersteuning staan klaar om u te helpen. Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen op crucialeusupport@micron.com of 0044 1355 586 100

Alle prijzen staan in Amerikaanse dollar aangegeven en zijn exclusief belastingen, invoerrechten of verdere kosten die mogelijk door de douane-expediteur in rekening worden gebracht.
Volledige bijzonderheden

Valutaconverter